Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Kiszonki i fermentacje – ebook

CENA NEXTO

Aleksander Baron  

17.10.2016

17.10.2016

polski

Pascal

978-83-7642-921-2

  • EPUB
  • MOBI

Opis

"Cytryny kiszone w wędzonej soli?

Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej  zalewie?

Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

  Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

  Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia."

Kiszonki i fermentacje - ebook

44,91 zł 49,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,90 zł

Cena Klubowicza Nexto Premium?

29,94 zł 49,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,90 zł
i
Ładowanie rekomendacji…

Opinie o produkcie

Ocena: 0 (0 oceniających)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!