bbc
Liczba pozycji: 4
Чому мені раніше цього не казали? Стратегія спокійного життя в буремні часи – ebook
Джулі Сміт
Дослідження ґрунтується на багаторічному досвіді роботи авторки у сфері клінічної психології. Докторка Джулі Сміт має понад десять років досвіду роботи клінічною психологинею. Вона одна з перших використала TikTok як інструмент терапії та експрес-порадник у галузі психічного здоров’я. Наразі у докторки Сміт три мільйони підписників. Вона є психологинею BBC Radio 1 Life Hacks. Про неї писали Women’s...Data dostępności:
Data publikacji:
Sztuka odpoczynku – ebook
Claudia Hammond
Zapracowanie stało się dzisiaj powodem do dumy. Chwalimy się, jak bardzo jesteśmy zajęci, a jednocześnie jesteśmy przemęczeni. Dlatego powinniśmy potraktować wypoczynek jako przejaw troski o siebie. Ta książka, oparta na wielu rzetelnych badaniach naukowych, podpowie nam, jak to zrobić. Jak się relaksujemy? Co uspokaja nasz umysł? Dzięki czemu nasze ciało otrzymuje nową energię? W swojej nowatorskiej...Data dostępności:
Data publikacji:
Bursztyn i żyto. Bałtycka podróż kulinarna – ebook
Zuza Zak
W krajach bałtyckich spotykają się dwa światy – Bałtyk łączy Europę Wschodnią ze Skandynawią, co pociąga za sobą wpływy kulinarne i wymianę kulturową GŁÓWNE ZALETY • Oryginalne przepisy oparte na doświadczeniach kulinarnych autorki i jej kontaktach osobistych • Apetyt na specjały kuchni regionalnej z niedawno spopularyzowanych miejsc turystycznych • Trzy bałtyckie stolice, Tallin (Estonia), Wilno (Litwa)...Data dostępności:
Data publikacji:
Dieta SIRT. Przełom w dziedzinie zdrowego stylu życia i odchudzania – ebook
Aidan Goggins
"Przełomowa książka o diecie, w której Aidan Goggins i Glen Matten - dwóch ekspertów w dziedzinie żywienia - pokazują, jak skłonić organizm do intensywniejszego spalania tłuszczów poprzez włączenie do diety produktów bogatych w pewne bardzo konkretne związki chemiczne. Te wyjątkowe produkty określa się łącznie mianem żywności sirtuinowej. Zasady diety SIRT są bardzo proste, a produkty łatwo dostępne....Data dostępności:
Data publikacji: