jak
Liczba pozycji: 145
Jak skutecznie schudnąć i zyskać zdrowie – ebook
Urszula Forenc
Chcesz zdrowo schudnąć? Próbujesz już długo, bez rezultatów? Krótka dieta nie wystarczy. Potrzebujesz trwałej zmiany złych nawyków. Oto 14 wskazówek, które w końcu pomogą osiągnąć cel!Data dostępności:
Data publikacji:
Jak schudnąć w 4 krokach - dieta 4x4. – ebook
Erin Oprea
Chcesz schudnąć, ale nie wiesz, jaki wykonać pierwszy krok w stronę zdrowszej diety i stylu życia? Autorka, certyfikowana trenerka gwiazd Hollywood, prezentuje program żywieniowy połączony z 4-minutowymi treningami – sesjami ćwiczeń tabata. Pomoże on Ci uporać się z nadmiarem kilogramów, cellulitem, wzdęciami i rozwojem chorób, takich jak – schorzenia serca, cukrzyca, a nawet rak. Wystarczy, że zastosujesz...Data dostępności:
Data publikacji:
Kucharz Wielkopolski – ebook
Maria Śleżańska
Praktyczne przepisy z Poznania i okolic. Dowiesz się, jak gotować jak prawdziwa gospodyni z Pyrlandii. Chociaż do ugotowania nie tylko ziemniaki.Data dostępności:
Data publikacji:
Zdobienie kulinarne. Ciasta, torty, tarty – ebook
Klaudia Puchałka
Co zrobić by ze zwykłego tortu, ciasta czy tarty wyczarować prawdziwe dzieło sztuki? I jak dekorować, by każdy kawałek słodkości wydawał się jeszcze smaczniejszy? Autorka krok po kroku pokazuje jak dekorować torty, ciasta, tarty i inne wypieki na różne okazje – te najbardziej uroczyste, takie jak ślub czy chrzest, a także na te bardziej codzienne, jak urodziny i imieniny. Nie zabrakło też inspiracji...Data dostępności:
Data publikacji:
Najlepsze włoskie przepisy część 1 – ebook
Michelle Enderson
Książka zawiera zbiór smacznych włoskich przepisów przygotowywanych w najlepszych zagranicznych restauracjach, jak w Bar Agricole, San Francisco, oraz Włoskich regionach takich jak Emilii Romanii znanej z najlepszych potraw Włoskich. Książka zawiera wiele smacznych przepisów, idealny prezent dla osób uwielbiających kuchnie włoską oraz, które po prostu lubią prosto i bardzo smacznie zjeść.Data dostępności:
Data publikacji:
Dziennik perfekcyjnej pani domu 2015. Ponad 1000 porad na każdą okazję – ebook
Weronika Łęcka
Uniwersalny poradnik dla kobiet – zbudowany na bazie kalendarium na rok 2015 – pozwoli zaplanować prace domowe, których nasilenie związane jest z daną porą roku. Zawiera ok. 1000 porad tematycznie nawiązujących do konkretnych miesięcy. Czytelniczki znajdą tu informacje o tym, jak powinna być prowadzona zdrowa, smaczna i ekonomiczna kuchnia, jak przygotowuje się zapasy na zimę, jak prostymi i dostępnymi...Data dostępności:
Data publikacji:
Tysia Gotuje – ebook
Justyna Ratajczak
Tysia gotuje. I to jak! Prosto, smacznie i kolorowo. A przede wszystkim rodzinnie. Popularna blogerka kulinarna Justyna Ratajczak wyznaje zasadę, że przepisy muszą być zarówno szybkie w przygotowaniu, jak i wartościowe. Znajdziesz w nich łatwo dostępne składniki, sezonowe produkty oraz dużo owoców i warzyw. Sałatka z grillowaną cukinią, kotlety z kalafiora? Tradycyjne dania zrobisz z twistem, w lżejszym,...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia prababci – ebook
oprac. Aleksandra Liszka
297 oryginalnych przepisów z lat 20. minionego stulecia. Gotuj jak własna prababcia! Kulinarna podróż w czasie dla każdego.Data dostępności:
Data publikacji:
Uniwersytecka książka kucharska – ebook
Jacek Kurczewski
Publikacja, jak każda książka kucharska, prezentuje przepisy. Można się więc z niej dowiedzieć, jak przygotować potrawy tradycyjne (pierogi z kapustą i grzybami) oraz egzotyczne (makaron po koreańsku), dania z niecodziennych składników (na przykład ze... stokrotek) czy ciekawe dodatki (pieprz ziołowy). Ponieważ jednak książka powstała ze szczególnej okazji, jaką jest jubileusz UW, zawiera też krótkie...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia Egejska – ebook
Paulina Maruszewska
Książka zawiera ponad 170 przepisów z rejonu Morza Egejskiego. Są to tradycyjne przepisy z greckich domów lub tutejszych restauracji. Możecie się zdziwić, jak proste się wydają, ale tradycyjna kuchnia grecka właśnie taka jest — prosta, smaczna i zdrowa. Podstawą wielu produktów jest oliwa i feta, którą dodaje się niemal do wszystkiego, sos pomidorowy, a także różne warzywa — takie jak różne odmiany...Data dostępności:
Data publikacji: