kulinaria
Liczba pozycji: 2
Wyspy Kanaryjskie. Przewodnik żeglarski – ebook
Marek Jurczyński
„Wyspy Kanaryjskie. Przewodnik żeglarski” to kompendium wiedzy o panujących tam warunkach, obyczajach, języku, kuchni, który zawiera: - opisy 40 portów i 26 kotwicowisk - warunki meteorologiczne - mapy batymetryczne - plany portów - zdjęcia lotnicze - informacje o portowej infrastrukturze - charakterystyki latarni morskich - lokalne kulinaria i przepisy - ciekawostki...Data dostępności:
Data publikacji:
Lily przez igrek – ebook
Aleksandra Szoka-Cywińska
Jeśli lubicie wieczory spędzane w towarzystwie Bridget Jones, powinniście poznać Lily! Lily Sabat to wolna z wyboru, nieco roztrzepana studentka ostatniego roku filologii angielskiej. Jako pasjonatka kulinariów walczy o swobodę życia bez diet, za to z pełnym prawem do czerpania radości z jedzenia. Po rozpadzie kilkuletniego związku z nieuleczalnym maminsynkiem ponad wszystko ceni sobie niezależność...Data dostępności:
Data publikacji: