naturalnie
Liczba pozycji: 5
Wzmacniaj odporność naturalnie – ebook
Agnieszka Leszczyńska
Odporność? Naturalnie! Kompendium wiedzy o wzmacnianiu odporności naturalnymi metodami. Masz problemy ze zdrowiem i czujesz, że brakuje ci odporności? Ogarnia cię zmęczenie i często dopada przeziębienie? Agnieszka Leszczyńska zebrała najpotrzebniejsze informacje na ten temat. I – co najważniejsze – produkty, o których pisze, są łatwo i powszechnie dostępne w Polsce. To niezbędny zbiór wiedzy,...Data dostępności:
Data publikacji:
Zdrowe dziecko? Naturalnie! – ebook
Katarzyna Pinkosz
Medycyna XXI wieku zgodna z naturą Łagodna, bezpieczna, sprawdzona Zdrowe dziecko? Naturalnie! TYLKO NATURALNIE! Nowatorski poradnik zdrowia dla nowoczesnych rodziców. Sześcioro najwyższej klasy ekspertów – specjalistów pediatrii, immunologii, kardiologii, rehabilitacji i ziołolecznictwa odpowiada na dociekliwe pytania dziennikarki nagradzanej wielokrotnie za książki o tematyce medycznej....Data dostępności:
Data publikacji:
Potworaki usypiaki – audiobook
Aneta Todorczuk-Perchuć
Jadzia musi zdobyć pięć MUK, czyli pięć stopni wtajemniczenia, żeby mogła zwiedzać Podłóżkolandię i poznawać jej mieszkańców. Jadzia zawsze staje przed jakimś problemem; raz jest to walka z tremą, innym razem - lęk przed dentystą, trudność powiedzenia "przepraszam", czy zmierzenie się z własnym kłamstwem. Znakomita, przejmująca dziecięca podróż, napisana przez Anetę Todorczuk - Perchuć i jej córkę...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak naprawić swoje geny w cztery tygodnie – ebook
Ben Lynch
Myślisz, że nie da się oszukać genów, że jesteś więźniem własnego DNA? Nic bardziej mylnego! Poddaj się dokładnej autodiagnozie i rozpocznij prosty i skuteczny czterotygodniowy program naprawczy. Wykonaj łatwy autotest i dowiedz się, które z twoich genów są wadliwe Wprowadź czterotygodniowy program naprawczy i przechytrz swoje geny Ciesz się zdrowiem i wewnętrznym spokojem ...Data dostępności:
Data publikacji:
Najlepiej spożyć przed… Czyli o tym, co masz na talerzu – ebook
Nicola Temple
Mięso zjedz, ziemniaki zostaw? Niekoniecznie! Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie nie posunęliśmy się za daleko. Współczesna nauka wypracowała wiele metod przetwórstwa żywności. Wbrew obiegowej opinii pokarmy przetworzone to nie zawsze uzależniające,...Data dostępności:
Data publikacji: