pierwszy
Liczba pozycji: 5
Auto Świat Poradnik - numery archiwalne – e-wydanie – 2/2019
Auto Świat Poradnik to nowoczesny miesięcznik o charakterze poradniczym. Na stronach magazynu czytelnicy znajdą najbardziej przydatne informacje dotyczące eksploatacji samochodu. Dowiedzą się, jak obniżyć koszty użytkowania auta, poznają techniki i działanie podzespołów, a także prawa i zasady, które znać powinien każdy kierowca. Na pytania czytelników odpowiadają doświadczeni dziennikarze i eksperci...Data dostępności:
Data publikacji:
Cena: 2,09 zł
Opinie o produkcie2,20 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,09 zł- Dostęp online PDF
Niezbędnik Ogrodnika – e-wydanie – 3/2018
Bogato ilustrowany magazyn ekspertów. Jako pierwszy tytuł na naszym rynku prasowym proponuje kompendium wiedzy i porad. Każdy numer omawia jeden określony temat dotyczący ogrodnictwa. „Niezbędnik Ogrodnika” to magazyn, który został przygotowany przez redakcję „Magnolii” i współpracujących z nią ekspertów: biologów, architektów krajobrazu i inżynierów ogrodnictwa. Magazyn...Data dostępności:
Data publikacji:
Logo Wydanie Specjalne – e-wydanie – 1/2018 (Bieganie)
Data dostępności:
Data publikacji:
Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć – ebook
Pani Elżbieta
Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety. „Zwierzyna - przeważnie przedmiot zbytku w mieście - w niektórych miejscowościach, oddalonych od kolei i większych osiedli, stanowi najczęściej jadany produkt mięsny. Latem - kaczki dzikie, zimą - zające stanowią podstawę jadłospisów na Kresach wschodnich i nieraz w kłopot wprawiają gospodynie...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook
Marcin Molik
Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...Data dostępności:
Data publikacji: