Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

polska kuchnia koszerna ebook

Liczba pozycji: 2
  • CENA NEXTO

    Polska kuchnia koszerna – ebook

    Wolff Rebeka  

    Rebeka Wolff, Polska kuchnia koszerna, żydowskie gospodarstwo domowe, potrawy, przetwory, przepisy kulinarne. W książce: O urządzeniu koszernego gospodarstwa. O urządzeniach i przygotowaniach na sobotę i na święta. O urządzeniach i przygotowaniach na święta wielkanocne (Pessach). O koszerowaniu mięsa i drobiu. O obchodzeniu się z wszelkiem mięsem, drobiem przed gotowaniem, smażeniem i pieczeniem. O...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 13,50 zł 15,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,50 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Kapłony i szczeżuje – ebook

    Magdalena Kasprzyk-Chevriaux   Jarosław Dumanowski  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 34,11 zł 37,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,74 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA