przepisy
Liczba pozycji: 4
Ziołowa magia – ebook
Skarlet
Stare ziołowe recepty nadal przynoszą ukojenie ciału i duszy. Te w „Ziołowej magii” są rodem z Bałkanów, a więc musiała pojawić się obok nich historia Vangi — zielarki i jasnowidzki. W książce jest też o babcinych amuletach i dniu, w którym dobro walczy ze złem, a zioła mają największą moc. Jest bałkańska dieta odchudzająca, przepisy na wino i proste, ziołowo-owocowe kosmetyki, których skuteczne działanie...Data dostępności:
Data publikacji:
Żyj Długo – e-wydanie – 1/2024
„Żyj Długo” to ukazujący się nieprzerwanie od niemal dwóch dekad kolorowy magazyn propagujący zdrowy tryb życia, właściwe żywienie, a przede wszystkim wykorzystanie ziół w profilaktyce zdrowotnej i leczeniu wielu schorzeń. Na łamach kwartalnika wybitni znawcy i zwolennicy naturalnych metod leczenia dzielą się z Czytelnikami swoim wieloletnim doświadczeniem. Lekarze różnych specjalizacji...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia – e-wydanie – 8/2019
Kuchnia jest ekskluzywnym dwumiesięcznikiem dla miłośników sztuki kulinarnej, dobrego smaku i dobrego stylu życia. Grono wiernych czytelników miesięcznika to głównie smakosze, którzy nie tylko lubią gotować i smacznie zjeść, ale także mówić i przede wszystkim czytać o jedzeniu... W każdym numerze Kuchni znajdziesz ciekawą historię potrawy lub zwyczaju kulinarnego, kilkanaście przepisów osnutych wokół...Data dostępności:
Data publikacji:
Cena: 10,26 zł
Opinie o produkcie10,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,26 zł- Dostęp online PDF
W kuchni Ogińskich – ebook
Rimvydas Lauzikas Liutauras Ceprackas Jarosław Dumanowski Arvydas Pacevicius
Rok 2015 został ogłoszony prze narodowe komisje UNESCO Litwy, Polski oraz Białorusi Rokiem Michała Kleofasa Ogińskiego, z okazji 250. rocznicy jego narodzin. Ta książka to jedna z publikacji wydanych z okazji tego jubileuszu. Jest adresowana nie tyle do znawców historii i gastronomii, ile do szerszego kręgu odbiorców. W interesujący sposób przedstawiono w niej osobowość Michała Kleofasa Ogińskiego...Data dostępności:
Data publikacji: