Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

składniki

Liczba pozycji: 4
  • CENA NEXTO

    5 Kroków Świadomego Żywienia Psa – ebook

    Jarosław Sobolewski  

    Żywienie psa jest podstawą zachowania zdrowia. Od jakości i ilości pokarmu zależy nie tylko kondycja, ale także, a może przede wszystkim długość życia. W książce przedstawiono tematy, które zazwyczaj nie są poruszane w poradnikach dotyczących żywienia psów. Poruszono tu 5 kwestii: Problem nadwagi i otyłości, składniki wpływające na kontrolę wagi psa, probiotyki i prebiotyków, jako substancje prozdrowotne,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 27,26 zł 30,29 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,26 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kuchnia indyjska – ebook

    O-press  

    Kuchnia indyjska lubuje się w bogactwie swych przypraw. Są one zazwyczaj ostre i tworzą kolorowe mieszanki, nieraz zabarwiając inne składniki. Spośród najpopularniejszych wymienić można choćby imbir, cynamon, kardamon, kolendrę, chili oraz mieszankę zwaną garam masala. Kuchnia indyjska to w dużej mierze bogactwo potraw wegetariańskich. Hindusi z biedniejszych regionów przez wieki musieli sobie radzić...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,76 zł 6,40 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,76 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Perfumy, attar i bakhur. Przewodnik po świecie arabskich wonności – ebook

    Jolanta Mikołajczyk  

    Czym jest dla nas zapach? To wspomnienie przywołujące obrazy z dzieciństwa, podróży, przypominające osoby, sytuacje. To osobiste odczucie owiane tajemniczością, które tak trudno opisać. Ma moc wyzwalania emocji, choć nie możemy go zobaczyć, dotknąć, a jedynie poczuć. To niematerialne dziedzictwo każdego zakątka świata, które oprowadza podróżnych po miejscach kultu, restauracjach, ogrodach. […]...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 48,60 zł 54,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Tradycje kulinarne Korei – ebook

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 34,57 zł 38,41 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,57 zł

    Więcej

    • PDF

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA