smialo
Liczba pozycji: 4
Domowy wyrób win – ebook
Tadeusz Woźniak
Winiarstwo owocowe ma niemal tak długą tradycję, jak wytwarzanie win z winogron. Już w XIII wieku, zwłaszcza w północnej Francji, popularnością cieszyły się jabłeczniki (z niewiadomych przyczyn uparcie w Polsce nazywane cydrami, od francuskiego cidre ). Na terenie Polski wytwarzano od czasów saskich wina z wiśni, owoców róży czy porzeczek. Ta tradycja przetrwała aż do czasów współczesnych, a „domowi...Data dostępności:
Data publikacji:
Encyklopedia piłki nożnej. Zasady, piłkarze, drużyny – ebook
Krzysztof Krzykowski Adam Szostak
Śmiało można powiedzieć, że piłka nożna to najpopularniejszy sport na świecie – mało która dyscyplina wzbudza wśród kibiców tak ogromne emocje. Jak grać w piłkę nożną? Jakie zasady obowiązują na boisku? Jakie są najważniejsze zawody piłkarskie? Encyklopedia piłki nożnej przeniesie cię w fascynujący świat futbolu, w którym Bayern Monachium zdobywa kolejne puchary, Iker Casillas zaciekle broni bramki,...Data dostępności:
Data publikacji:
Być synową i nie zwariować – ebook
Katarzyna Miller Anna Bimer
Jak się nie zgubić w trójkącie bermudzkim teściowa-syn-synowa? W bestsellerowej książce Być córką i nie zwariować psycholożka i psychoterapeutka Katarzyna Miller oraz dziennikarka Anna Bimer przeanalizowały relacje córek i matek, w tej przyglądają się relacjom równie trudnym – synowych z teściowymi. Czasami spoglądają na nie z perspektywy teściowych, ale w większości skupiają się na problemach...Data dostępności:
Data publikacji:
Dieta SIRT. Przełom w dziedzinie zdrowego stylu życia i odchudzania – ebook
Aidan Goggins
"Przełomowa książka o diecie, w której Aidan Goggins i Glen Matten - dwóch ekspertów w dziedzinie żywienia - pokazują, jak skłonić organizm do intensywniejszego spalania tłuszczów poprzez włączenie do diety produktów bogatych w pewne bardzo konkretne związki chemiczne. Te wyjątkowe produkty określa się łącznie mianem żywności sirtuinowej. Zasady diety SIRT są bardzo proste, a produkty łatwo dostępne....Data dostępności:
Data publikacji: