soba
Liczba pozycji: 8
ULTRA - dalej niż maraton 02/2023 – eprasa
Opracowanie zbiorowe
Aż chciałoby się krzyknąć „Wiosno, na…aj!” Nie ma co ukrywać, że najtrudniejsze pory roku – treningowo, ale też trochę psychicznie – mamy już w zasadzie za sobą. Szarobury beton nieba powoli ustępuje kolorom, jakie niesie ze sobą słońce i wyższa temperatura. Nie to, że narzekamy na zimę. Ją też lubimy… Ale fajnie, że już się kończy, nie będziemy tego ukrywać. Jedni pięknie wykorzystali ten czas. Innym...Data dostępności:
Data publikacji:
Dieta pegańska - idealne połączenie paleo i weganizmu – ebook
Mark Hyman
Dieta paleo i weganizm nie mają ze sobą wiele wspólnego. Jedna skupia się na mięsie, druga je wyklucza. Ale co się stanie, jeśli weźmiesz to, co najlepsze z obu tych diet i połączysz w jedną? Otrzymasz dietę pegańską! Twój talerz wypełni się w 75% warzywami i owocami o niskim indeksie glikemicznym, a pozostałe 25% zapełni chude mięso lub ryby. Dr Mark Hyman, światowej sławy ekspert medycyny funkcjonalnej...Data dostępności:
Data publikacji:
Podróże – e-wydanie – 5/2020
Miesięcznik Podróże to elegancki magazyn i praktyczny poradnik dla podróżników oraz osób ciekawych świata. Inspiruje marzenia o podróżach i radzi jak je zrealizować. Odkrywa uroki różnych rejonów w Polsce, jak i egzotycznych zakątków na świecie. Poleca modne kierunki wyjazdów, znane kurorty, najpiękniejsze ośrodki, ciekawe zabytki. Przybliża strony świata pokazane poprzez historię, kulinaria, film,...Data dostępności:
Data publikacji:
Cena: 5,79 zł
Opinie o produkcie6,10 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,79 zł- Dostęp online PDF
Zdrowe przekąski. 70 autorskich przepisów – ebook
Monika Mrozowska
Zdrowe i smaczne przekąski, które zawsze możesz zabrać ze sobą. Podobno najbardziej zdradliwy jest wilczy głód, który dopada nas w najmniej spodziewanych momentach. Nie pozwól się zaskoczyć - zawsze miej przy sobie zdrową i sycącą przekąskę. Wytrawną lub słodką. Łatwą do przygotowania. Zdrowe przekąski to 70 autorskich przepisów Moniki Mrozowskiej na małe przekąski i niewielkie dania, które z łatwością...Data dostępności:
Data publikacji:
Logo Wydanie Specjalne – e-wydanie – 1/2018 (Bieganie)
Data dostępności:
Data publikacji:
Bursztyn i żyto. Bałtycka podróż kulinarna – ebook
Zuza Zak
W krajach bałtyckich spotykają się dwa światy – Bałtyk łączy Europę Wschodnią ze Skandynawią, co pociąga za sobą wpływy kulinarne i wymianę kulturową GŁÓWNE ZALETY • Oryginalne przepisy oparte na doświadczeniach kulinarnych autorki i jej kontaktach osobistych • Apetyt na specjały kuchni regionalnej z niedawno spopularyzowanych miejsc turystycznych • Trzy bałtyckie stolice, Tallin (Estonia), Wilno (Litwa)...Data dostępności:
Data publikacji:
AutoRok 1900-2000: Zbudujmy Historię – ewydanie
Od autora: Początek nowego stulecia zainspirował mnie do stworzenia ilustrowanej kroniki motoryzacyjnej AutoRok, przedstawiającej wydarzenia poszczególnych sezonów. Oczywiście motoryzacja nie narodziła się w czasach współczesnych, lecz ponad 100 lat temu. Ma za sobą okres wyjątkowo ciekawy, a zarazem burzliwy, zarówno od strony ewolucji samochodu, jak i ogólnych wydarzeń na świecie. Bez wątpienia...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook
Marcin Molik
Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...Data dostępności:
Data publikacji: