Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

stac

Liczba pozycji: 2
  • CENA NEXTO

    Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć – ebook

    Pani Elżbieta  

    Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety. „Zwierzyna - przeważnie przedmiot zbytku w mieście - w niektórych miejscowościach, oddalonych od kolei i większych osiedli, stanowi najczęściej jadany produkt mięsny. Latem - kaczki dzikie, zimą - zające stanowią podstawę jadłospisów na Kresach wschodnich i nieraz w kłopot wprawiają gospodynie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 3,59 zł 3,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Warzywa w roli głównej. Przewodnik po kuchni nowoczesnej – ebook

    Alice Zaslavsky  

    W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 152,10 zł 169,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 169,00 zł

    Więcej

    • PDF

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA