Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

historie

Liczba pozycji: 7
  • CENA NEXTO

    Owocowe historie – ebook

    Opracowanie zbiorowe  

    Owoce – najsmaczniejsze dary natury – zawierają mnóstwo składników potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu, który jest doskonale przystosowany do ich przyswajania. To właśnie głównie owocami żywili się nasi przodkowie. Zebrane w książce receptury pomogą przyrządzić zdrowe i smaczne dżemy, powidła czy marmolady oraz znakomite desery bez dodatku cukru i sztucznych słodzików.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,10 zł 39,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,10 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Z warzyw można zrobić wszystko. Warzywne historie – ebook

    Karolina Hyży  

    Z warzyw można zrobić wszystko – właśnie tak! I mamy na to 100 dowodów w postaci sprawdzonych przepisów na znakomite dania główne, ciasta, desery, przetwory i inne specjały. Zgodnie z najnowszymi trendami dietetycznymi to warzywa powinny zajmować najważniejsze miejsce w naszym menu, gdyż są pełne wartości odżywczych, zapobiegają chorobom i mają niewielką kaloryczność. Wobec tak wielu korzyści zdrowotnych...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,10 zł 39,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,10 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia – ebook

    Izabella Wit-Kossowska  

    Jaka jest tradycyjna kuchnia tajska oprócz tego, że uchodzi za najlepszą na świecie? Określa Tajów jako naród, ale jest również pojęciem, które przez wieki ewoluowało. Śledząc historię jednej z jej najpopularniejszych potraw, zupy Tom Yum, przekonamy się, że – podobnie jak inne kuchnie narodowe – jest tak naprawdę wielokulturowa. Opiera się jednak na lokalnych produktach, którym zawdzięcza niepowtarzalny...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 31,50 zł 35,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    ZNAK 820 09/2023. Co z ciebie wyrośnie – eprasa

    Opracowanie zbiorowe  

    Co z ciebie wyrośnie Jeszcze niedawno uważano je za relikt przeszłości. Dziś pojęcie „klasy społeczne” znów jest odmieniane przez wszystkie przypadki. Trzy czwarte Polaków uważa się za przedstawicieli klasy średniej, a jednak widzimy dysproporcje w jej obrębie. Klasa wyższa mierzona majątkiem nie idzie w parze z inteligenckim wykształceniem, pochodzenie nie determinuje już tak mocno jak dawniej. Obserwujemy...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 16,14 zł 16,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,99 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • PROMOCJA

    Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu? – ebook

    Elena Kostioukovitch  

    Biblia italofilów, o patrzona przedmową Umberta Eco. Doskonała lektura dla tych, którzy chcą nauczyć się czerpać radość z życia. Książka ta jest barwną mozaiką, która pozwala zrozumieć ducha skąpanej w słońcu Italii, kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki, gdzie kultura jedzenia stanowi fundament cywilizacji. Poznajcie Włochy właśnie od kuchni - od Alp po Sycylię - ich historię, potrawy,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 36,00 zł 60,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,00 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • PDF
  • CENA NEXTO

    Jestem tu tylko na deser – ebook

    Caroline Khoo  

    Caroline Khoo z Nectar and Stone Deser opowiada historię. Nawet filigranowy makaronik może zabrać jedzącą go osobę w zmysłową podróż już od pierwszego spojrzenia do ostatniego gryza. Dla Caroline Khoo ta historia zaczęła się, gdy w jej głowie zakiełkował pomysł na formowanie i dekorowanie deserów. Ta książka zawiera przepisy, sprytne sposoby i wskazówki, jak nadać niepowtarzalny wygląd najpopularniejszym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 107,73 zł 119,70 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 107,73 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Kulinarny Lublin. Gastronomia w PRL-u – ebook

    Krzysztof Załuski  

    Rzut oka na lubelską gastronomię w okresie PRL-u, czyli od okresu tuż po wojnie do lat 80-tych XX wieku. Autor przedstawia w tej książce wiele ciekawych informacji i anegdot, a także unikalnych dokumentów dotyczących tej tematyki. Dla młodszych czytelników, nie pamiętających tamtych czasów, będzie to ciekawa lekcja historii i okazja do pogłębienia wiedzy o, modnych ostatnio, czasach PRL-u. Dla starszych...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 15,12 zł 16,80 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,80 zł

    Więcej

    • PDF

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA